Gata cu munca de acasă? Decizia surprinzătoare pe care au luat-o cei care conduc Amazon

Autor: Ioana Matei Postat la 20 august 2020 10564 afişări

Gata cu munca de acasă? Decizia surprinzătoare pe care au luat-o cei care conduc Amazon

Într-o perioadă în care tot mai multe companii din tehnologie le spun  angajaţilor să lucreze în regim remote în următorul an, Amazon încearcă o abordare diferită.

Potrivit unui articol al publicaţiei Inc.com, mulţi dintre angajaţii companiei au în prezent posibilitatea să lucreze în regim remote, iar Amazon a spus că va continua să le ofere această opţiune până în anul 2021. Pe de altă parte, a anunţat că va crea 3.500 de locuri de muncă noi în Dallas, Detroit, Denver, New York, Phoenix şi San Diego.

Reprezentanţii Amazon spun că vor investi 1,4 miliarde de dolari în spaţii de birouri pentru a-i acomoda pe aceşti angajaţi.

Chiar dacă pare contraintuitiv, este o perioadă bună să cumperi sau să închiriezi spaţii de birouri - dacă reprezentanţii companiei cred că va fi nevoie de acestea în viitor.

În oraşe precum New York, spaţiile de birouri funcţionează în prezent la un procent mic din capacitatea totală. Pe de altă parte, nu este deocamdată clar dacă angajaţii se vor înghesui să umple acele spaţii de birouri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amazon,
decizie,
munca,
angajati,
birouri,
spatii,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.