GarantiBank lansează o campanie pentru posesorii de Bonus Card

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 20 noiembrie 2013 299 afişări

GarantiBank a lansat campania ”Trăieşte inedit cu Bonus Card”, prin care noii posesori de Bonus Card pot câştiga vacanţe în destinaţii de lux. Cuplurile pot alege între Copenhaga (Danemarca), Edinburgh (Scoţia), Reykjavík (Islanda) şi Tel Aviv (Israel), în timp ce Cappadocia (Turcia) şi Rovaniemi (Finlanda) sunt disponibile pentru familiile cu copii.

Posesorii de card beneficiază de până la 12 rate fără dobândă pentru plata integrală a ratelor, în timp ce cumpărăturile în România şi în străinătate aduc până la 10% bonus din valoarea fiecărei achiziţii, bonus care poate fi folosit ulterior pentru cumpărături gratuite în reţeaua de magazine partenere Bonus Card.

Cei care aplică pentru un Bonus Card principal şi fac o tranzacţie de cel puţin 150 lei până la 30 noiembrie intră în tragerea la sorţi pentru vacanţa de lux aleasă. O a doua extragere va avea loc pe 10 ianuarie 2014, pentru cei care aplică pentru card până la 16 decembrie şi fac o tranzacţie de minimum 150 lei până la 7 ianuarie 2014. Costurile pentru călătorie şi cazarea în hoteluri de lux cu demipensiune sunt acoperite de către bancă.  

Campania se desfăşoară pe noua platformă de comunicare ”Your World. Your Way”, care îi invită pe posesorii de card în clubul select Bonus Card, disponibil la club.bonuscard.ro.

Tranzacţiile cu Bonus Card s-au înmulţit faţă de vara trecută, indicând o preferinţă în creştere pentru achiziţiile fără card. În special tranzacţiile online au înregistrat o creştere spectaculoasă de 40% în comparaţie cu vara 2012.

Vara aceasta, topul destinaţiilor de vacanţă pentru posesorii de Bonus Card a inclus Turcia, Regatul Unit al Marii Britanii, Italia, Ungaria şi Statele Unite. Regatul Unit al Marii Britanii conduce în ceea ce priveşte numărul tranzacţiilor realizate de posesorii de card.

Posesorii Bonus Card acumulează bonus ori de câte ori fac o achiziţie, atât în ţară, cât şi în străinătate, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folosiţi ulterior pentru cumpărături gratuite în reţeaua magazinelor partenere- 5.000 în România.

GarantiBank România face parte din grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneşte şi Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA) şi Garanti Credite Ipotecare (marca sub care funcţionează Domenia Credit IFN SA). GarantiBank România este o bancă universală deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai profitabilă şi a doua cea mai mare bancă privată din Turcia după active.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bonus,
card,
campanie,
lansare,
cumparaturi
/actualitate/garantibank-lanseaza-o-campanie-pentru-posesorii-de-bonus-card-11709315
11709315
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.