Primul semn de revenire pentru piaţa imobiliară

Autor: Alexandra Nicu Postat la 19 noiembrie 2013 121 afişări

Dezvoltatorul imobiliar Adama a anunţat oficial începerea lucrărilor de construcţie pentru ultima fază de dezvoltare a ansamblului rezidenţial Copou Bellevue, din Iaşi.

Primul semn de revenire pentru piaţa imobiliară

Complexul rezidenţial va fi situat în apropierea centrului universitar al Iaşului, în zona exclusivistă a dealului Copou. În momentul finalizării, Bellevue va avea în total 169 de unităţi premium, însumţnd o investiţie totală  de 1.7 milioane de dolari. În ultima fază a proiectului este programată construcţia unei clădiri care va fi finalizată în iunie 2014.

Locatarii Copou Bellevue vor avea la dispoziţie spaţii de parcare şi de depozitare proprii,

precum şi un Health Club profesional, cu sală de fitness şi saună, amplasate la parterul noii clădiri. În plus, complexul este prevăzut cu un loc de joacă spaţios pentru copii şi cu pază 24 de ore din 24 pentru siguranţa deplină a celor care locuiesc aici. Până în prezent, 95% din apartamentele finalizate au fost vândute.

„Suntem extrem de încrezători în piaţa imobiliară din Iaşi şi de aceea Adama continuă investiţiile pe care le-a început aici. Iaşiul este un oraş în continuă dezvoltare şi schimbare, iar recentele investiţii publice şi private în diverse proiecte sunt dovada vie a acestui fapt. Copou Bellevue este un proiect de succes, special proiectat şi adaptat pentru a se mula dorinţelor pieţei, construit de o echipă de profesionişti, în concordanţă cu standardele internaţionale de calitate”, declară Andreas Holler, CEO Adama Group.

Adama, deţinut de IMMOFINANZ Group, este un dezvoltator activ în România, Moldova, Ucraina şi Turcia. Compania a construit până în prezent peste 1.650 de apartamente şi câteva zeci de mii de metri pătraţi de spaţii comerciale şi birouri.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/primul-semn-de-revenire-pentru-piata-imobiliara-11707483
11707483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.