GALERIE foto INCENDIARĂ: Baywatch, premieră la Miami. Cine sunt starurile noului film şi cum au strălucit pe covorul roşu

Autor: Alina Mihai Postat la 16 mai 2017 44 afişări

Filmul “Baywatch” a avut premiera, în acest weekend, la Miami. Pe covorul roşu, şi-au făcut apariţia atât vedetele din noua peliculă, cât şi starurile care au jucat în serialul original din anii 90.

GALERIE foto INCENDIARĂ: Baywatch, premieră la Miami. Cine sunt starurile noului film şi cum au strălucit pe covorul roşu

Printre celebrităţile care au impresionat la premieră se numără Pamela Anderson, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Charlotte McKinney , Dwayne “The Rock” Johnson Zac Efron şi David Hasselhoff.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Baywatch,
premiera,
film,
miami,
covorul rosu,
celebritati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.