Ultima fiţă: să mergi cu elicopterul la McDonald's sa îţi iei ceva de mâncare - FOTO

Postat la 24 iunie 2017 316 afişări

Un pilot a luat de bun conceptul de a nu-ţi refuza poftele şi l-a dus la un cu totul alt nivel, aterizând cu elicopterul lângă un McDonald's din Sidney.

Rezidenţii au rămas uluiţi după ce elicopterul a oprit lângă unitatea Rouse Hill, într-o după-amiază de sâmbătă. În imagini se poate vedea cum pilotul coboară liniştit din elicopter, iar apoi se întoarce cu mâncarea şi decolează.

"Sincer, am crezut că e o urgenţă", a declarat unul dintre clienţii McDonald's aflat în restaurant.

În vreme ce metodele au fost bizare, ele nu par a încălca nicio regulă. Potrivit Autorităţii Civile de Siguranţă în Aviaţie din Australia, aterizarea este legală atât timp cât pilotul a avut permisiune din partea celui care deţine terenul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.