Cum a ajuns Alba Iulia să fie o „şcoala” de antreprenoriat. Patru antreprenori din judeţul Alba şi-au vândut businessul în ultimii doi ani.

Postat la 23 iunie 2017 317 afişări

Raul Ciurtin (Albalact), Levente Hugo Bara (Supremia Group), Ioan Tecar (Pehart Tec) şi Ioan Istrate (Alpin 57 Lux) au construit în judeţul Alba patru dintre cele mai puternice companii antreprenoriale din România, afaceri cu care s-au aşezat în ultimul an la masa negocierilor, devenind în urma exiturilor parţiale sau totale mai bogaţi cu zeci de milioane de euro.

Cum a ajuns Alba Iulia să fie o „şcoala” de antreprenoriat. Patru antreprenori din judeţul Alba şi-au vândut businessul în ultimii doi ani.

Ioan Tecar a atras fondul de investiţii Abris Capital în acţionariatul Pehart Tec, Ioan Istrate a cedat controlul producătorului de îngheţată Alpin 57 Lux  către un grup din Letonia, în timp ce Albalact s-a predat către gigantul francez Lactalis. Levente Hugo Bara este al patrulea antreprenor din Alba care a anunţat în prima parte a acestui an  că a vândut, respectiv producătorul de ingrediente Supremia Grup, cu afaceri de 52 mil. euro, către grupul Solina din Franţa.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alba,
alba iulia,
albalact,
franta,
raul,
romania,
letonia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.