GAFA lui Ponta la Guvern - Premierul către Stroe: "Domnule Dobre, cum stăm cu alegerile?" Stroe: "Bine că nu mi-aţi spus Rus!"

Postat la 26 octombrie 2012 7 afişări

Premierul Ponta a dorit la videoconferinţa cu prefecţii să afle date privind organizarea alegerilor parlamentare, dar s-a adresat ministrului pentru Administraţie spunându-i "domnule Dobre", ceea ce a stârnit râsul tuturor celor prezenţi, iar ministrul i-a replicat: "Bine că nu mi-aţi spus Rus !".

"Dacă tot suntem în formula cu prefecţii şi alte instituţii din domeniu, domnul ministru Dobre, pe scurt, cum stăm cu...", i-a spus Ponta ministrului delegat pentru Administraţie, Radu Stroe, moment în care toţi participanţii la videoconferinţă aflaţi în sală au izbucnit în râs. Ponta a început şi el să râdă şi s-a corectat, spunând "poate am avut ceva în minte...iarăşi alegeri, iarăşi liste, acum e scuzabilă". El a adăugat că aceasta va fi singura ştire de presă despre videoconferinţa cu prefecţii. Ministrul Radu Stroe l-a aprobat şi a completat: "Dom'le, până la urmă bine că nu aţi zis Rus".

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
stroe,
confuzie,
guvern
/actualitate/gafa-lui-ponta-la-guvern-premierul-catre-stroe-domnule-dobre-cum-stam-cu-alegerile-stroe-bine-ca-nu-mi-ati-spus-rus-10258886
10258886
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.