Gabriela Firea, mesaj tranşant pentru PNL: ”Jungla de dreapta nu are suflet pentru familiile din România!”

Postat la 16 iunie 2021 235 afişări

Gabriela Firea, mesaj tranşant pentru PNL: ”Jungla de dreapta nu are suflet pentru familiile din România!”

Senatorul PSD Gabriela Firea lansează alte acuzaţii la adresa Coaliţiei de Dreapta, după ce guvernul Cîţu a decis ca alocaţiile copiilor să fie indexate de la 1 ianuarie 2022, iar Ludovic Orban – preşedintele PNL – a vorbit despre indexare şi majorare cu 2o de puncte.

Gabriela Firea transmite un mesaj ferm pe pagina sa de socializare, etichetând Coaliţia de Dreapta drept ”Jungla de Dreapta”, o alianţă care ar fi transformat copiii României în ”subiect de propagandă politică în lupta internă din PNL” şi care nu are ”suflet” pentru familiile din România.

Mai mult, senatorul social-democrat notează că asistăm la o ”luptă între pierzători”, iar Florin Cîţu şi Ludovic Orban, nerespectându-şi promisiunile făcute anul trecut, sunt ”mincinoşi”.

”Jungla de dreapta nu are suflet pentru familiile din România! Copiii au devenit subiect de propaganda politică în lupta internă din PNL! În timp ce Comisia de muncă de la Cameră, a votat doar indexarea de la 1 ianuarie, cum vrea Cîţu, Orban plusează că va fi şi indexare şi majorare cu 20 de puncte. Ceea ce vedem acum este doar o luptă între pierzători. Doamna Ghorghiu a spus cu subiect şi predicat că PNL a pierdut alegerile, atunci când l-a atacat pe Orban pentru contra-performanţa electorală a PNL de anul trecut.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
dreapta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.