Gabriela Firea, după vizita în Tokyo: Metropola este un model de bune practici pentru Bucureşti

Postat la 24 octombrie 2018 104 afişări

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, s-a întâlnit, miercuri, în Tokyo, cu primarul general şi guvernatorul acestei metropole, Yuriko Koike, unde s-a discutat despre consolidarea clădirilor cu risc seismic, reducerea poluării şi managementul situaţiilor de urgenţă.

Gabriela Firea, după vizita în Tokyo: Metropola este un model de bune practici pentru Bucureşti

„Întâlnirea a avut loc în contextul vizitei oficiale pe care delegaţia condusă de Primarul General Gabriela Firea o realizează zilele acestea în capitală niponă. Discuţiile au vizat managementul situaţiilor de urgenţă şi al traficului, punerea în siguranţă a clădirilor cu risc seismic şi două evenimente sportive majore care se vor desfăşura în cele două capitale în anul 2020: Jocurile Olimpice de Vara 2020, organizate la Tokyo, şi găzduirea, la Bucureşti, a unor meciuri din campionatul european de fotbal EURO 2020”, informează Primăria Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, cei doi oficiali au convenit să constituie grupuri de lucru comune în domeniile reabilitării clădirilor cu risc seismic, managementul situaţiilor de urgenţă şi reducerea poluării.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
tokyo,
model

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.