Acest oraş din România a fost inclus într-un top al destinaţiilor europene de către un prestigios ziar din SUA

Postat la 23 octombrie 2018 328 afişări

Renuntati la destinatiile consacrate pentru orasele mai putin cunoscute, dar la fel de incantatoare. Este indemnul de la care au pornit americanii, atunci cand au realizat un top al oraselor de vizitat din Europa, clasament in care a fost inclusa si Timisoara.

Acest oraş din România a fost inclus într-un top al destinaţiilor europene de către un prestigios ziar din SUA

Intr-un articol publicat anul trecut in ziarul US News, Timisoara este promovata ca fiind una din destinatiile turistice de importanta din Europa.

 

In cautarea de alternative la destinatiile de vacanta deja consacrate in Europa, americanii au identificat mai multe orase care merita vizitate si au punctat, pentru fiecare dintre ele, obiectivele principale pe care turistii le pot descoperi.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.