Gabriela Firea denunţă ŞOBOLĂNISMELE din PSD. Partidul, condus DICTATORIAL de Liviu Dragnea. Carmen Dan, acuzată că A PREMEDITAT tot la proteste

Postat la 05 septembrie 2018 80 afişări

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea îl acuză pe Liviu Dragnea că ar conduce dictatorial Partidul Social Democrat şi se delimitează de acest stil de management politic, pe care îl numeşte ”şobolăneală”. Firea continuă să ceară demisia lui Carmen Dan din funcţia de ministru de Interne şi o acuză că ar fi premeditat tot ce s-a întâmplat la Mitingul Diasporei din 10 august.

Gabriela Firea denunţă ŞOBOLĂNISMELE din PSD. Partidul, condus DICTATORIAL de Liviu Dragnea. Carmen Dan, acuzată că A PREMEDITAT tot la proteste

”Nu cred că este normal să ajungem ca într-o formaţiune politică, condusă unic, dictatorial, să nu poţi să spui nimic, pentru că dacă spui, imediat ţi se închide gura, că nu eşti solidar, că e anul centenar, că te-ai dat cu statul paralel, că vrei să cadă guvernul şi că nu vrei ordonanţă cu amnistie şi graţiere”, a declarat Gabriela Firea.

Ea adaugă că, în prezent, comunicatorii partidului prezintă strategii frumoase, perfecte, de comunicare, dar false.

”Întotdeauna voi respecta decizia colegilor din partid, chiar dacă voi avea de suferit politic de pe urma declaraţiilor mele. Voi avea curajul să spun în Comitetul Exectiv, prin reacţii publice, nu lucrări subterane, nu-mi plac şobolănismele. Am avut suficient parte de ele până acum din partea celorlalţi care pe faţă spun că totul e bine şi pe dedesubt... şobolăneală. Nu vreau să mă alătur acestui stil de management politic”, a adăugat Firea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.