G. Simion: Cîţu este un fricos care a ajuns dintr-o întâmplare nefericită prim-ministrul României

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 iunie 2021 62 afişări

G. Simion: Cîţu este un fricos care a ajuns dintr-o întâmplare nefericită prim-ministrul României

Florin Cîţu este „un fricos care a ajuns dintr-o întâmplare nefericită” prim-ministrul României, spune copreşedintele AUR George Simion: „L-a luat domnul Orban de pe stradă, l-a făcut ministru, l-a făcut prim-ministru şi acum vine în faţa Parlamentului să vorbească despre alegerile interne din PNL”.

„Domnul Cîţu este un fricos care a ajuns dintr-o întâmplare nefericită prim-ministrul României. L-a luat domnul Orban de pe stradă, l-a făcut ministru, l-a făcut prim-ministru şi acum vine în faţa Parlamentului să vorbească despre alegerile interne din PNL, când ar trebui să dea raport în faţa românilor. Ar trebui să vă fie ruşine”, spune copreşedintele AUR George Simion.

El îl acuză pe Florin Cîţu că este „un fricos”.

Premierul Florin Cîţu spune că a devenit obsesia social-democraţilor, care văd în el „cel mai mare inamic al lor, o ameninţare”: „După 25 septembrie va fi şi mai rău pentru dvs. Am tranşat alegerile din PNL. De cine vă e cel mai frică nu scăpaţi”.

La momentul transmiterii ştirii, parlamentarii dezbat moţiunea de cenzură iniţiată de senatori şi deputaţi PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simion,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.