Furtuna in MAI

Postat la 02 octombrie 2009 44 afişări

Patru secretari de stat din Ministerul Administratiei si Internelor parasesc posturile, la fel si secretarul de stat Serban Nicolae, seful Departamentului Schengen, locul acestuia urmand a fi preluat de Marian Tutilescu, fost sef al Politiei Capitalei.

Stefan Zaharia Pop va prelua sefia Directiei Generale de Informatii si Protectie Informativa (DGIPI), iar Generalul Olimpiodor Antonescu, seful Statului Major al Jandarmeriei Romane, a fost numit la conducerea Jandarmeriei Romane, a anuntat ministrul interimar de Interne, Vasile Blaga.

Potrivit Mediafax, Nicolae Tutilescu a fost numit secretar de stat la Departamentul Schengen, iar Dan Fatuloiu, a departamentul de ordine publica, a anuntat Blaga.

"La Departamentul de ordine si siguranta publica, cel mai important din minister, a fost eliberat din functie chestorul Cristian Fainici si numit Dan Valentin Fatuloiu. La Departamentul Schengen cu rang de secretar de stat, ca urmare a demisiei lui Nicolae Serban, a fost numit Marian Grigore Tutilescu, fostul sef al Politiei Capitalei, iar la Directia Generala de Informatie si Protectie Interna, unde postul este vacant, a fost numit comisarul sef Stefan Zaharia Pop", a spus Blaga.

Mihai Viorel Fifor - secretar de stat pentru Relatia cu Institutiile Prefectului, Catalin Vrabie -secretar de stat pentru Comunitatile Locale, Radu Stancu - secretar de stat pentru Relatia cu Parlamentul si Afaceri Europene, Marius Tiberiu Martinescu - secretar de stat pentru Reforma Administratiei Publice si Serban Nicolae - secretar de stat, sef al Departamentului Schengen, parasesc posturile, ca urmare a anuntului premierului Emil Boc, potrivit caruia toti secretarii de stat ai PSD sunt demisi.

Vezi toate schimbarile din MAI pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/furtuna-in-mai-4954401
4954401
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.