Fundaţiile lui Soros, interzise în Rusia

Autor: Dorin Oancea Postat la 01 decembrie 2015 191 afişări

Fundaţiile lui Soros, interzise în Rusia

Biroul procurorului general al Federaţiei Ruse a interzis cetăţenilor şi organizaţiilor să participe la acţiunile Open Society Institute şi Open Society Institute Assistance Foundation, finanţate de George Soros, considerând că fundaţiile miliardarului sunt o ameninţare pentru ordinea constituţională şi pentru securitatea naţională. Ministerul de Justiţie va include organizaţiile pe lista celor interzise în Rusia.

Procurorii au început o anchetă asupra activităţilor acelor organizaţii în vara acestui an, la iniţiativa unor parlamentari şi a unor entităţi civile. Pe lista organizaţiilor indezirabile se mai află National Endowment for Democracy, International Republican Institute, National Democratic Institut, MacArthur Foundation şi Freedom House.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fundatiile-lui-soros-interzise-in-rusia-14904818
14904818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.