ZIUA NAŢIONALĂ: Susţinătorii unirii cu Republica Moldova defilează de 1 Decembrie cu 100 de maşini de la Bucureşti la Ploieşti

Autor: Departamentul Social Postat la 30 noiembrie 2015 122 afişări

Reprezentanţii Platformei Unioniste Acţiunea 2012, susţinători ai unirii României cu Republica Moldova, anunţă că vor defila cu peste 100 de maşini cu steaguri tricolore la geamuri, de la Bucureşti la Ploieşti, marţi, de 1 Decembrie.

Evenimentul este organizat pentru a marca cei 97 de ani care se împlinesc marţi de la Marea Unire sub genericul "Accelerăm Unirea".

Peste 100 de maşini cu numere personalizate şi cu steaguri tricolore la geamuri vor defila pe traseul Bucureşti - Ploieşti, anunţă organizatorii, precizând că la eveniment şi-au anunţat participarea 250 de persoane care vor porni de la Arcul de Triumf, de la 12.00.

Ei mai arată că vor merge pe DN1 la Ploieşti, unde vor fi întâmpinaţi de autorităţile locale, la ora 14.00, alături de care vor face un tur al oraşului.

De la ora 16.00, unioniştii vor asista la concertul ansamblului folcloric Ştefan Vodă din Căpriana, iar apoi se vor întoarce la Bucureşti tot pe DN1, cu oprire la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

Printre participanţii la eveniment vor fi şi tineri din Republica Moldova, mai spun organizatorii.

"Împreună cu noi vor sărbători Ziua Naţională a României şi un grup de zeci de tineri basarabeni, cărora administraţia locală din Ploieşti le va face şi o donaţie de carte românească", a declarat George Simion, preşedintele Platformei Unioniste Acţiunea 2012.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
1 DECEMBRIE,
UNIONIŞTI,
/actualitate/ziua-nationala-sustinatorii-unirii-cu-republica-moldova-defileaza-de-1-decembrie-cu-100-de-masini-de-la-bucuresti-la-ploiesti-14904339
14904339
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.