Fujitsu aduce în februarie pe piaţa locală tableta hibrid cu Windows 8 Stylistic Q702

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 24 ianuarie 2013 16 afişări

Fujitsu România va aduce luna viitoare în reţeaua partenerilor din retail tableta hibrid Stylistic Q702, care utilizează platforma software Windows 8, dedicată utilizatorilor din mediul de business, a anunţat compania.

Fujitsu aduce în februarie pe piaţa locală tableta hibrid cu Windows 8 Stylistic Q702

Fujitsu România va aduce luna viitoare în reţeaua partenerilor din retail tableta hibrid Stylistic Q702, care utilizează platforma software Windows 8, dedicată utilizatorilor din mediul de business, a anunţat compania. “Prin combinaţia dintre confortul utilizării unei tablete cu comoditatea unui notebook, Fujitsu Stylistic Q702 este un înlocuitor pentru ambele dispozitive. Tableta se transformă într-un notebook prin simpla ataşare a tastaturii”, au precizat reprezentanţii companiei. Stylistic Q702 poate fi folosită o zi întreagă, fără a mai fi nevoie să fie conectată la o sursă de energie, datorită bateriei suplimentare încorporate în tastatură. Stylistic Q702 include suport pentru conexiune 3G/UMTS sau 4G/LTE. Fără tastatură, tableta are o greutate de 850g.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fujitsu-aduce-in-februarie-pe-piata-locala-tableta-hibrid-cu-windows-8-stylistic-q702-10520604
10520604
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.