Frunda: Cred ca se vrea o "satisfactie constitutionala" pentru Boc

Postat la 17 decembrie 2009 45 afişări

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda considera ca prin desemnarea lui Emil Boc ca premier se doreste sa i se dea acestuia o "satisfactie constitutionala", mentionand ca parlamentarii UDMR sunt "disciplinati" si vor vota Guvernul Boc.

"Parerea mea este parerea UDMR. In echipa aceasta, PDL are numarul mai mare de parlamentari. De aceasta data, desemnarea este constitutionala, adica PDL l-a desemnat pe Boc si acesta a fost propus de presedinte. Cred ca se vrea sa i se dea o satisfactie constitutionala", a spus Frunda. Senatorul a adaugat ca nu are nicio indoiala ca noul Guvern condus de Emil Boc va trece de Parlament, cu voturile UDMR.

"UDMR il va vota si va intra la guvernare. Suntem disciplinati si vom vota", a aratat Frunda.

Alte stiri pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
Boc,
Frunda,
UDMR
/actualitate/frunda-cred-ca-se-vrea-o-satisfactie-constitutionala-pentru-boc-5187016
5187016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.