Fregata "Regele Ferdinand", pregatita de plecare. Basescu: Fiecare stopare de armament catre Libia, o salvare de vieti omenesti

Postat la 23 aprilie 2011 12 afişări

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri seara la Constanta, la ceremonia pentru plecarea fregatei "Regele Ferdinand" la operatiunea NATO "Unified Protector", ca "fiecare stopare de armament catre Libia va fi o salvare de vieti omenesti".

Seful statului a mentionat ca pentru prima data dupa primul razboi mondial flota navala este angajata intr-o misiune reala de lupta, o misiune importanta care are ca obiectiv sa diminueze numarul victimelor in razboiul civil din Libia. "Este o misiune importanta, o misiune aproape umanitara. Fiecare stopare de armament catre Libia va fi o salvare de vieti omenesti", a afirmat Basescu. Potrivit acestuia, in acelasi timp, misiunea respectiva este o misiune in numele Romaniei. Basescu a apreciat ca este o evolutie pozitiva a capacitatii de lupta a armatei romane.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
libia,
basescu,
militari,
razboi,
gaddafi,
fregata
/actualitate/fregata-regele-ferdinand-pregatita-de-plecare-basescu-fiecare-stopare-de-armament-catre-libia-o-salvare-de-vieti-omenesti-8184326
8184326
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.