Fraţii Wachowski, creatorii Matrix, au devenit surorile Wachowski

Postat la 10 martie 2016 322 afişări

Fraţii Wachowski, creatorii Matrix, au devenit surorile Wachowski

Andy Wachowski a mărturisit că este transsexual, la patru ani distanţă, după ce fratele lui a făcut acelaşi lucru. "Prin urmare sunt transsexual", a spus Lilly Wachowski, într-un comunicat in care detaliază motivele anunţului sau.

Lilly Wachoski, 48 de ani, îi urmează astfel paşii surorii şi partenerei sale de creatie Lana, 50 de ani, care a dezvăluit în urmă cu câţiva ani că este transsexual.  Wachowski a subliniat că a făcut anunţul de teamă ca presa să nu-i dezvăluie povestea.

"Ştiam că la un moment dat trebuia să recunosc public. Când trăieşti ca un transsexual este greu de ascuns acest fapt. Voiam să fiul mai confortabil cu această ieşire în public, dar nu am avut de ales", mărturiseşte Lily.

Ea a asigurat că se simte fericită şi că are sprijinul familei şi prietenilor. "Adevarul este că mă aflu într-o perioadă de tranziţie şi voi continua să fiu întreaga mea viaţă", a spus Lilly Wachoski.

În filmografia regizorilor Wachowski se află populara trilogie de science-fiction "Matrix", 'Matrix Reloaded' şi 'Matrix Revolutions', alături de filmele precum 'Speed Racer', 'Cloud Atlas' sau  serialul 'Sense8"

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fratii-wachowski-creatorii-matrix-au-devenit-surorile-wachowski-15102997
15102997
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.