Francezii de la SocGen, proprietarii BRD pe piaţa locală, vor concedia circa 1.600 de persoane în divizia de investiţii

Postat la 09 aprilie 2019 58 afişări

Societe Generale, care controlează a treia bancă de pe piaţa locală, BRD, a anunţat că va concedia circa 1.600 de persoane după ce veniturile diviziei de tranzacţionare l-au împins pe CEO-ul Frederic Oudea să ia măsuri pentru a spori profiturile diviziei de investiţii, potrivit Bloomberg.

Francezii de la SocGen, proprietarii BRD pe piaţa locală, vor concedia circa 1.600 de persoane în divizia de investiţii

Circa 1.200 de poziţii vor fi eliminate în cadrul diviziei de global banking (GBIS), în cadrul căreia funcţionează activitatea de tranzacţionare, a transmis un reprezentant al sindicatului care reprezintă angajaţii SocGen din Franţa.

 

Peste 700 de persoane vor fi concediate în Franţa, potrivit SocGen – care nu a oferit mai multe detalii cu privire la poziţiile exacte.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
brd,
concedieri,
piata,
francezi,
proprietari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.