Romii din Transilvania cer demisia premierului pe limba lor: „Ja chere, Dăncilă”, adică „Du-te acasă”

Postat la 08 aprilie 2019 176 afişări

Reprezentanţii mai multor organizaţii ale romilor din Transilvania au cerut, luni, demisia Guvernului şi a premierului în limba lor, romani, spunând „Ja chere, Dăncilă”, adică „Du-te acasă”, pentru că nu a elaborat o strategie pentru îmbunătăţirea situaţiei etniei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Romii din Transilvania cer demisia premierului pe limba lor: „Ja chere, Dăncilă”, adică „Du-te acasă”

Potrivit unui comunicat al organizaţiilor romilor din Transilvania transmis, luni, presei, Guvernul României nu a făcut nimic pentru romi.

 

„Cu ocazia Zilei Internaţionale a Romilor, 8 aprilie, mai multe organizaţii de romi din Transilvania - Fundaţia Roma, Gypsy Media, Centrul creştin al romilor din Transilvania, Organizaţia etnică a romilor din România, Asociaţia romilor din Transilvania, Partidul Creştin al Romilor din Transilvania, transmit un mesaj Guvernului şi premierului să demisioneze pe limba romani <<JA CHERE, doamnă premier Dăncilă>>, adică <<Du-te acasă>>. Reprezentanţii romilor sunt nemulţumiţi de faptul că Guvernul României nu a făcut nimic pentru romi şi, mai mult decât atât, nu s-a elaborat o strategie pentru îmbunătăţirea situaţiei romilor”, se arată în documentul citat.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romi,
transilvania,
premier,
limba,
demisie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.