Fotografia care stârneşte controverse: Liderul nord-coreean apare în posesia unui smartphone

Postat la 05 februarie 2013 31 afişări

O fotografie a liderului nord-coreean Kim Jong-un în care acesta apare în posesia unui smartphone a generat o dezbatere, marţi, în Asia şi în special în Coreea de Sud, unde Samsung s-a grăbit să precizeze că nu este vorba despre unul dintre telefoanele sale mobile.

Fotografia îl prezintă pe Kim, moştenitor al dinastiei comuniste nord-coreene fondate în 1948, prezidând o reuniune a consilierilor de rang înalt din sectoarele apărării şi securităţii, săptămâna trecută, consacrată probabil pregătirii unui test nuclear.

Pe masă, la dreapta liderului care fumează o ţigară, se află o scrumieră şi un telefon multifuncţional (smartphone) negru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fotografia,
smartphone,
controverse
/actualitate/fotografia-care-starneste-controverse-liderul-nord-coreean-apare-in-posesia-unui-smartphone-10543356
10543356
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.