Fotografia care stârneşte controverse, la 10 ani de la atacurile din 11 septembrie

Postat la 12 septembrie 2011 8 afişări

Una dintre fotografiile realizate în timpul atacurilor de la New York din 11 septembrie 2001 stârneşte controverse chiar şi la zece ani de la eveniment.

Fotograful Thomas Hoepker a surprins cinci tineri care stăteau pe malul apei într-un parc, în timp ce în spatele lor se puteau vedea cele două turnuri din care ieşea fum după ce au fost lovite de avioane, informează CNN.

Fotografia a fost făcută publică doar la cinci ani de la atacuri, iar atunci mulţi au fost de părere că persoanele din imagine erau insensibile la tragedia care a avut loc.

Imaginea stârneşte controverse chiar şi în prezent, deoarece nu este clar dacă persoanele surprinse ştiau sau nu ce se întâmpla.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fotografie,
controverse,
11 septembrie
/actualitate/fotografia-care-starneste-controverse-la-10-ani-de-la-atacurile-din-11-septembrie-8735079
8735079
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.