FOTO. Reportaj New York Times despre casa regelui Charles al III-lea din Ardeal. Cât costă să dormi în patul monarhului

Postat la 03 mai 2023 70 afişări

FOTO. Reportaj New York Times despre casa regelui Charles al III-lea din Ardeal. Cât costă să dormi în patul monarhului

Jurnaliştii de la The New York Times au prezentat casa pe care regele Charles al III-lea o deţine în Transilvania.

Este ca o întoarcere în timp cu 100 de ani, scriu americanii.

Regele deţine proprietatea din 2008. Periodic, Charles vine aici în vacanţă pentru o săptămână.

The New York Times a prezentat casa regelui Charles al III-lea pe care o are în Ardeal. Jurnaliştii americani au notat că locaţia este „ca o întoarcere în timp” .

Jurnaliştii americani de la New York Times au prezentat casa pe care regele Charles al III-lea o are în Transilvania – la numai 30 de kilometri de Sfântu Gheorghe, în Valea Zalan, într-un peisaj idilic, plin de verdeaţă şi scufundat în linişte.

Proprietatea din România este departe de a fi cea mai luxoasă. Are totuşi ceva ce lipseşte când vine vorba de celelalte domenii ale suveranului.

O linişte arhaică, un sat românesc în care americanii de la New York Times s-au simţit ca într-o clepsidră a timpului şi mult verde şi un sentiment aparte.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
costuri,
new york times

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.