Fostul senator Cătălin Voicu, luat cu ambulanţa după ce i s-a făcut rău la proces

Postat la 25 martie 2013 23 afişări

Fostul senator Cătălin Voicu a fost urcat într-o ambulanţă privată, urmând să fie transportat la o unitate medicală, după ce i s-a făcut rău într-o pauză de la dezbaterile de luni ale procesului în care este judecat de instanţa supremă pentru fapte de corupţie.

 În jurul orei 16.20, magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au suspendat temporar dezbaterile, pentru a se pronunţa pe o serie de cereri.

În timpul pauzei, la ieşirea din sala de judecată, lui Voicu i s-a făcut rău, astfel că s-a solicitat intervenţia unei ambulanţe private.

Echipa medicală sosită la faţa locului i-a făcut fostului senator o electrocardiogramă, i-a administrat intravenos o soluţie şi i-a dat o pastilă.

În cele din urmă, Cătălin Voicu a fost urcat într-un scaun cu rotile şi dus la ambulanţă, urmând să fie transportat la o unitate sanitară.

Potrivit avocaţilor, fostul senator este cunoscut ca având diabet şi probleme cardiace.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-senator-catalin-voicu-luat-cu-ambulanta-dupa-ce-i-s-a-facut-rau-la-proces-10689655
10689655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.