Fostul primar al Clujului Sorin Apostu a părăsit Penitenciarul Târgu Mureş, în urma deciziei instanţei supreme

Postat la 29 septembrie 2012 63 afişări

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a admis, vineri, cererea fostului primar al Clujului, Sorin Apostu, de a fi eliberat din Penitenciarul Târgu Mureş, în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru corupţie. Sorin Apostu a părăsit, vineri seară, Penitenciarul Târgu Mureş, fără să facă declaraţii.

Sorin Apostu a fost aşteptat timp de câteva ore, în faţa penitenciarului, de două maşini cu numere de Cluj, într-una dintre acestea aflându-se membri ai familei. Fostul primar a ieşit pe poarta penitenciarului în jurul orei 21.25, spunându-le jurnaliştilor că nu are nimic de comentat, după care a urcat în maşina în care se aflau membrii familiei. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a admis, vineri, cererea de eliberare depusă de fostul primar al Clujului Sorin Apostu în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru fapte de corupţie.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-primar-al-clujului-sorin-apostu-a-parasit-penitenciarul-targu-mures-in-urma-deciziei-instantei-supreme-10137087
10137087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.