Fostul Petromservice

Postat la 25 septembrie 2007 1 afişăre

Petromservice este o companie care a fost infiintata in 2002 prin externalizarea fostei sucursale Petromserv, care facea parte din Petrom.

 

ACTIONARIAT. Actionarul principal al Petromservice era, inainte de achizitia de acum realizata de Petrom, compania Elbahold Ltd., un offshore infiintat in Cipru si despre care presa a scris ca este afacerea controversatului om de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. Elbahold controla 49,35% din capitalul social al Petromservice, iar salariatii Petrom detin 25%.

 

EXTINDERE. Serviciile petroliere au ramas obiectul principal de activitate al Petromservice, dar inca din 2003 obiectul de activitate s-a extins spre constructii, servicii de transport si activitati de extractie.

 

DATORII. In administrare privata, companiei de servicii i-au crescut datoriile de 4,3 ori, la 121,4 milioane de euro anul trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fostul Petromservice
/actualitate/fostul-petromservice-1010458
1010458
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.