Fostul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, acuză că specialiştii angajaţi în spitale, DSP-uri şi servicii de ambulanţă, în perioada stării de urgenţă

Autor: Laura Buciu Postat la 08 octombrie 2020 89 afişări

Fostul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, acuză că specialiştii angajaţi în spitale, DSP-uri şi servicii de ambulanţă, în perioada stării de urgenţă, au fost daţi afară, contractele lor nefiind prelungite în starea de alertă.

Fostul ministru al Sănătăţii, Florian Bodog, acuză că specialiştii angajaţi în spitale, DSP-uri şi servicii de ambulanţă, în perioada stării de urgenţă

„Specialiştii angajaţi temporar în spitale, servicii de ambulanţă, direcţii de sănătate publică, în această perioadă de criză sanitară, au fost daţi afară pentru că avem un Guvern PNL iresponsabil! Guvernul Orban nu a fost în stare să dea o Hotărâre pentru a-i păstra pe aceşti specialişti, dovedind astfel că nu îi pasă de pacienţi”, a scris fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog pe pagina sa de Facebook.

Mai multe angajări s-au făcut în spitale, servicii de ambulanţă şi Direcţii de Sănătate Publică din ţară, în timpul stării de urgenţă, pentru o perioadă de 6 luni.

Bodog spune că pentru aceşti specialişti nu au fost prelungite contractele şi în perioada stării de alertă, România fiind în continuare în plină criză sanitară.

Florian Bodog a fost ministru al Sănătăţii în Guvernele PSD, conduse de Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sănătate,
bodog,
specialist

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.