LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Fostul complex energetic Turceni a diminuat impozitul pe profit cu peste un milion de lei

Postat la 04 februarie 2013 19 afişări

Fostul complex energetic Turceni a diminuat cu peste 1 milion de lei impozitul pe profit pe care îl datora bugetului de stat, ca urmare a "majorării nejustificate" a cheltuielilor de exploatare cu peste 6,5 milioane lei, potrivit raportului de activitate pe anul 2011 al Curţii de Conturi.

În raportul Curţii de Conturi se menţionează că majorările de întârziere şi penalităţile calculate la suma respectiv sunt de 163.000 de lei.

De asemenea, în raportul Curţii de Conturi se menţionează că fostul complex energetic Turceni a diminuat cu peste 5,8 milioane lei veniturile datorate bugetului local pentru localităţile Mătăsari şi Slivileşti, banii reprezentând "taxa pentru eliberarea autorizaţiei de foraje şi excavări aferentă lucrărilor de excavare efectuate fără această autorizaţie".

Inspectorii au mai constatat la fostul CE Turceni şi "diminuarea veniturilor cuvenite bugetului de stat cu suma de 77.000 de lei, reprezentând TVA dedusă din TVA de plătit la bugetul de stat, ca urmare a plăţilor nejustificate pentru cheltuieli de investiţii, în sumă totală de 397.000 lei, la care se adaugă majorări şi penalităţi de întârziere calculate, în sumă totală de 15.000 lei".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-complex-energetic-turceni-a-diminuat-impozitul-pe-profit-cu-peste-un-milion-de-lei-10541608
10541608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.