Fostul adjunct al Poliţiei Olt, Nicolae Alexe, acuzat de legături cu lumea interlopă în cazul „Caracal”, s-ar putea întoarce în sistem

Postat la 05 mai 2020 133 afişări

Fostul adjunct al Poliţiei Olt, Nicolae Alexe, acuzat de legături cu lumea interlopă în cazul „Caracal”, s-ar putea întoarce în sistem

Fostul adjunct al Poliţiei Olt, Nicolae Alexe,care a coordonat operaţiunea de găsire a Alexandrei Măceşanu, în cazul „Caracal”,s-ar putea întoarce în sistem, după ce a câştigat în instanţă suspendarea dispoziţiei de destituire.El a fost dat afară după ce a fost acuzat de legături cu lumea interlopă.

Soluţia dată marţi, de judecătorii Tribunalului Olt, poate fi contestată de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

„Admite cererea şi dispune suspendarea executării dispoziţiei de destituire nr. 1242/04.02.2020 şi a dispoziţiei nr. 2400/16.03.2020, emise de IGPR până la soluţionarea definitivă a cauzei. Cu recurs în cinci zile de la comunicare”,se arată în soluţia pe scurt, pe site-ul Tribunalului Olt.

Nicolae Alexe se afla la comanda Poliţiei Olt în momentul dispariţiei Alexandrei Măceşeanu, adolescenta care a dispărut după ce s-a urcat maşina lui Gheorghe Dincă. Alexe a coordonat, iniţial, operaţiunea de căutare a fetei. În timpul cazului „Caracal”, fostul adjunct al Poliţiei Olt a fost acuzat de legături cu lumea interlopă din judeţ.

Nicolae Alexe a fost destinuit din Poliţia Română în luna februarie a acestui an. El a constestat decizia de destituire emisă de IGPR, însă ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a respins solicitarea, aşa că s-a adrestat instanţei.

Cristel Ioţu, vicepreşedintele Sindicatului poliţiştilor (SNPPC) din Olt, a declarat, pentru MEDIAFAX, că decizia arată că justiţia din România funcţionează.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
olt,
politie,
adjunct

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.