Fosta soţie a lui Michael Jackson confirmă speculaţiile că starul nu este tatăl biologic al celor doi copii ai lor

Postat la 19 martie 2019 62 afişări

Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael Jackson, a afirmat că starul nu este tatăl biologic al celor doi copii ai lor, că a fost folosită doar ca un "recipient" în timpul mariajului şi că nu a întreţinut niciodată relaţii sexuale cu acesta, relatează thesun.co.uk.

Fosta soţie a lui Michael Jackson confirmă speculaţiile că starul nu este tatăl biologic al celor doi copii ai lor

Debbie Rowe şi-a descris rolul din căsnicia cu Michael Jackson ca fiind similar celui unui cal de prăsilă. Aceasta a susţinut că celebrul cântăreţ o vedea ca fiind "un recipient" şi a mai spus că sperma starului nu a fost folosită în conceperea celor doi copii ai cuplului, Prince Michael Jr. şi Paris.

 

Speculaţiile privind faptul că Jackson nu este tatăl biologic al celor doi copii există de mult, deoarece aceştia au pielea şi părul deschise la culoare, iar ochii lor sunt albaştri.

 

Debbie Rowe, o fostă asistentă medicală, l-a cunoscut pe Michael Jackson pe vremea când lucra la clinica renumitului medic dermatolog Arnold Klein. Aceştia s-au căsătorit în 1996, la trei luni după ce Jackson a divorţat de Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley. Motivul care a stat în spatele căsniciei celor doi a fost dorinţa lui de a avea copii, fapt acceptat de Rowe.

 

În 2003, aceasta afirma, într-un documentar intitulat "Michael Jackson: The Footage You Were Never Meant To See", că nu a făcut acest gest pentru că îşi dorea să devină mamă. "Titlul de părinte este unul câştigat, iar eu nu am făcut nimic pentru a-l dobândi", a declarat aceasta, făcând astfel aluzie la faptul că Jackson s-a îngrijit de copii.

 

Debbie Rowe şi Michael Jackson au divorţat în 1999, după trei ani de căsnicie, iar Jackson a primit custodia unică a fiului şi fiicei sale. Motivul oficial din spatele despărţirii a fost incapacitatea lui Rowe de a se obişnui cu faima, dar gurile rele afirmă că mariajul a fost, de fapt, doar unul de decor.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
copii,
michael jackson,
star,
tata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.