Fosta nava amiral a marinei britanice, scoasa la vanzare pe un site de licitatii

Postat la 30 martie 2011 24 afişări

Portavionul britanic H.M.S Ark Royal, care a fost scos din uz din cauza reducerilor bugetare de anul trecut, a fost scoas la vanzare pe un site de licitatii de catre Ministerul Apararii, cu scopul de a obtine un pret cat mai mare, conform Financial Times.

Fosta nava amiral a marinei britanice, care a fost scoasa din functiune si ancorata in portul Portsmouth, este vanduta pe site-ul ediposals.com care apartine Departamentului de Echipamente si Intretinere a armamentului flotei britanice.

Persoanele sau organizatiile interesate in achizitionarea navei, ce a fost lansata la apa de catre Regina Angliei in anul 1981, trebuie sa indeplineasca conditiile impuse de Ministerul Apararii- spatiu de depozitat si posibilitatea de a o intretine.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
H.M.S Ark Royal,
nava amiral,
vanzare
/actualitate/fosta-nava-amiral-a-marinei-britanice-scoasa-la-vanzare-pe-un-site-de-licitatii-8113141
8113141
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.