Forza Rossa aduce Lotus in Romania

Autor: Roxana Cristea Postat la 18 februarie 2011 41 afişări

Lotus Cars. Ltd., producatorul britanic de masini sport va aduce masini si pe piata din Europa Centrala si de Est. In Romania, masinile Lotus vor fi distribuite de catre Forza Rossa.

Prin parteneriatul cu Lotus Cars Ltd., Forza Rossa isi propune sa creasca vizibilitatea si notorietatea brandului Lotus in aceasta parte a Europei. Asadar, in Romania, Serbia si Muntengru si Republica Moldova vom avea cele mai noi modele de masini Lotus, cu service si after-sales. Forza Rossa a fost desemnat reprezentant exclusiv in aceste tari, ceea ce confirma extinderea internationala, la nivel regional, a companiei romanesti.

Istoria Lotus este puternic legata de traditia si succesul sau in Formula 1 in anii '60, '70 si '80 alaturi de campioni precum Jim Clark, Graham Hill, Jochen Rindt, Emerson Fittipaldi, Mario Andretti, Ayrton Senna, Nelson Piquet, Nigel Mansell sau Mika Hakkinen. Dintre acestia, Nigel Mansell, pilotul Lotus al anilor '80, va fi unul dintre invitatii de onoare la evenimentul de lansare de la Bucuresti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Forza Rossa,
Lotus,
masini
/actualitate/forza-rossa-aduce-lotus-in-romania-7994541
7994541
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.