FORMIDABIL! Buzărnescu a eliminat-o pe Svitolina şi a produs cea mai mare surpriză de la Roland Garros 2018! "Miki" s-a calificat în optimi după o evoluţie încântătoare

Postat la 01 iunie 2018 267 afişări

Mihaela Buzărnescu (România, cap de serie 31) s-a calificat vineri în optimile de finală de la Roland Garros după ce a învins-o cu 6-3, 7-5 pe Elina Svitolina, a 4-a favorită a turneului.

FORMIDABIL! Buzărnescu a eliminat-o pe Svitolina şi a produs cea mai mare surpriză de la Roland Garros 2018! "Miki" s-a calificat în optimi după o evoluţie încântătoare

VICTORIE ISTORICĂ pentru Mihaela Buzărnescu, scor 6-3, 7-5 cu Elina Svitolina, una dintre candidatele la trofeul de la Roland Garros! La 30 de ani, "Miki" a făcut meciul vieţii, a dominat-o pe a 4-a favorită şi s-a calificat în optimile de finală după o oră şi 39 de minute. Svitolina, cea mai importantă favorită eliminată până în această fază a turneului, era considerată şi cea mai în formă jucătoare din circuit, după ce a învins-o categoric pe Halep în finala de la Roma. Urmează o misiune la fel de grea, dar până atunci trebuie să o felicităm pe Mihaela pentru o victorie colosală!

Buzărnescu a luat-o pe sus pe Svitolina şi a reuşit break-ul în startul meciului, iar ucraineanca se gândea probabil că este doar un foc de paie. Dar românca a continuat să expedieze rachetă după rachetă în terenul advers, în unghiuri imposibile, ţinând la respect o adversară care anul trecut se afla cu peste 500 de locuri deasupra ei. Mihaela a revenit superb în ciuda faptului că a cedat nervos după ce şi-a pierdut serviciul la 4-4 în setul doi, iar ultimele trei game-uri i-au revenit bucureştencei. Până la final, Buzărnescu avea să mai reuşească o serie fatanstică de 4 puncte consecutive. Ce tărie de caracter!

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.