Fondurile pentru etapa a treia din Rabla pentru electrocasnice, epuizate în 90 de minute

Autor: Cosmin Pirv Postat la 18 iunie 2021 30 afişări

Fondurile pentru etapa a treia a programului Rabla pentru electrocasnice s-au epuizat vineri în 90 de minute, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Fondurile pentru etapa a treia din Rabla pentru electrocasnice, epuizate în 90 de minute

„În primele 90 minute de la deschiderea etapei de selecţie a voucherelor pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare, bugetul de 15 de milioane lei a fost epuizat”, a transmis AFM.

Au fost acordate vouchere de 400 de lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++, de 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++ şi de 200 de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

Voucherele generate în această etapă vor fi activate marţi, 22 iunie.

Fondurile alocate pentru etapa a doua a programului Rabla pentru electrocasnice, destinată achiziţiei de televizoare, laptopuri şi tablete s-au epuizat în 35 de minute, iar cele alocate primei etape, pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi aparate frigorifice, în mai puţin de 24 de ore.

Primele două etape au avut bugete de 30 de milioane de lei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.