Fondurile au adus şef la Impact un concurent de la Vocea României

Postat la 28 septembrie 2012 99 afişări

Ştefan Gheorghiu-MILICIN (foto), noul CEO adus de fondurile străine de investiţii la dezvoltatorul imobiliar Impact Developer&Constractor să redreseze compania care se află în pragul insolvenţei, este concurent la show-ul tv "Vocea României".

Gheorghiu a fost remarcat de Loredana Groza, care l-a luat în echipa proprie. El va trebui în următoarele luni să-şi împartă timpul între restructurarea Impact şi antrenamentele pentru show-ul difuzat de Pro TV. Mai multe fonduri de investiţii străine au cumpărat în ultimii ani pachete de acţiuni de la fondatorul companiei, Ioan Dan Popp, şi au ajuns în prezent să controleze împreună peste 50% din acţiuni şi să-şi impună strategia şi o nouă conducere. Principalele fonduri de investiţii prezente în acţionariatul Impact sunt suedezii de la East Capital cu 10% din acţiuni, americanii de la Artio cu 8,5% şi Franklin Templeton cu un pachet de 6%. Popp deţine 16,5% din acţiuni.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fondurile-au-adus-sef-la-impact-un-concurent-de-la-vocea-romaniei-10130729
10130729
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.