Fondatorii lanţului de bijuterii Teilor donează 50.000 de lei pentru cumpărarea de ventilatoare la Spitalul Judeţean din Piteşti

Autor: Ioana Matei Postat la 24 martie 2020 6854 afişări

Fondatorii lanţului de bijuterii Teilor donează 50.000 de lei pentru cumpărarea de ventilatoare la Spitalul Judeţean din Piteşti

Teilor a realizat un prim pas pentru sustinerea sistemului medical printr-o donaţie de 50.000 lei pentru dotarea sectiei A.T.I. a Spitalului Judeţean de Urgenta Pitesti in directia achizitionarii unui ventilator pulmonar. „Îndemnăm întreaga comunitate de business din Argeş sa faca demersuri in acest sens, astfel incat la finalul acestei situatii sa iesim cu totii mai puternici IMPREUNA”,  transmite Florin Enache, fondatorul companiei.

Horaţiu Vasilescu, directorul general al Teilor subliniază că este mai important ca oricând ca instituţiile statului, mediul privat şi societatea civilă să se implice şi să lucreze împreună. „Contăm pe solidaritatea şi generozitatea întregii comunităţi de afaceri din Argeş, pentru ajutarea spitalelor noastre. Personalul medical este cel mai vulnerabil şi cel mai important acum; spre acesta trebuie să se îndrepte ajutorul nostru. Urmărim evoluţia socială şi economică a mediului din România şi încercăm să luăm cele mai bune decizii în aşa fel încât să avem grijă de angajaţii noştri care în această perioadă sunt foarte vulnerabili, apoi de clienţii noştri care nu trebuie să simtă acest şoc al izolării, al privării de anumite servicii sau bunuri.

Încercăm să menţinem un climat de normalitate şi să transmitem clienţilor acelaşi sentiment. De aceea în perioada următoare de concentrăm în mod special pe comunicarea din mediul online – www.teilor.ro - unde clienţii primesc tot suportul de care au nevoie pentru ca produsele să ajungă la ei în timp util.

Dorim să depăşim acest moment cu acelaşi număr de angajaţi, pentru că ne considerăm o mare familie şi aşa sper că vom rămâne.

Sprijinul nostru nu se va opri aici: în  zilele şi săptămânile care urmează vom păstra legătura cu organizaţiile nonprofit cu care colaborăm pentru a identifica şi soluţiona cazurile care vor avea nevoie de implicare din partea echipei Teilor”, spune Horaţiu Vasilescu într-o informare de presă trimisă astăzi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.