Fondatorii F64 dezmint vânzarea afacerii şi confirmă informaţiile false transmise anterior presei

Autor: Razvan Muresan Postat la 16 decembrie 2013 1135 afişări

Fondatorii companiei F64, cel mai mare magazin online de echipamente foto-video din România, au anunţat luni, la trei zile de la comunicatul de presă privind preluarea de către un investitor străin, că informarea transmisă presei a fost "o glumă", iar cumpărătorul era Moş Crăciun.

Fondatorii F64 dezmint vânzarea afacerii şi confirmă informaţiile false transmise anterior presei

"Deoarece poziţia F64 în contextul actual al pieţei foto-video este una favorabilă, decizia de schimbare a acţionariatului este destul de previzibilă", anunţau reprezentanţii companiei săptămâna precedentă.

F64 a fost înfiinţat în urmă cu 12 ani de către Marian Alecsiu şi Daniela Becheru. Iniţial a fost o afacere mică, între prieteni, începută dintr-o mare pasiune pentru fotografie. Iată povestea afacerii F64, publicată anterior de Business Magazin.

În cadrul unei conferinţă de presă organizată luni, fondatorii au anunţat că investitorul străin este Moş Crăciun.

”Pentru a vă face o imagine ce amploare a luat pasiunea pentru fotografie în ultimii 12 ani, închipuiţi-vă că cifra de afaceri a primilor 4 ani de funcţionare F64 (2001-2004) este realizată în 2013 într-o lună de zile. Aceste date ne oferă o satisfacţie imensă, mai ales că F64 a pornit de la pasiune, de la dorinţa de a realiza lucruri speciale cu/şi pentru oamenii care au la rândul lor această pasiune. Suntem o companie de nişă, activăm într-o piaţă relativ mică, iar de-a lungul timpului am primit câteva oferte pentru ceea ce înseamnă F64, însă doar una a entuziasmat literalmente întreaga echipă”, a spus Marian Alecsiu, unul dintre fondatorii companiei.

”Deşi pare o acţiune neaşteptată, aceasta este echipa F64, creativă, îndrăzneaţă, o echipă căreia îi place să iasă din rutină şi să surprindă zâmbete. Este o ocazie bună pentru noi de a mulţumi tuturor clienţilor şi partenerilor care au fost alături de noi pe tot parcursul anului şi să vă promitem că vom continua să vă surprindem plăcut şi în anul următor”, a declarat Daniela Becheru, cofondator F64.

F64 Studio, lider pe piaţa echipamentelor foto-video din România, deţine cel mai mare magazin online de profil pe piaţa românească de comerţ electronic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
f64,
magazin online,
vanzare,
companie,
afaceri
/actualitate/fondatorii-f64-dezmint-vanzarea-afacerii-si-confirma-informatiile-false-transmise-anterior-presei-11777605
11777605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.