Folosiţi Gmail? S-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă din cauza unei decizii luate de Google

Postat la 23 martie 2019 804 afişări

Compania Google doreşte să restrângă accesul terţ la API, iar una dintre modalităţi este de a interveni în opţiunile IFTTT. Serviciul a trimis e-mailuri către toţi utilizatorii, alertându-i că de la 31 martie aceastea vor dispărea, transmite engadget.com

Folosiţi Gmail? S-ar putea să vă confruntaţi cu o problemă din cauza unei decizii luate de Google

Potrivit companiei Google, schimbarea este rezultatul proiectului "Strobe Project", anunţat în octombrie anul trecut.

IFTTT a spus că a lucrat cu Google pentru a menţine integrarea care va sprijini „declanşatorii” la trimiterea unui e-mail, dar închiderea API va avea nevoie de prea multă muncă pentru a-şi schimba serviciile. În caz contrar, integrarea cu Google va continua să fie aceeaşi, dar oricine se bazează foarte mult pe e-mailurile automate şi-ar putea dori să verifice lucrurile înainte de a avea parte de o surpriză neplăcută.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
confruntare,
folosire,
gmail,
problema,
google,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.