FNI lucreaza si pentru CEC

Postat la 08 august 2006 17 afişări

Dupa ce a anuntat ca privatizarea BCR e grevata de eventualele daune in urma falimentului Bancorex, ministrul finantelor a dezvaluit ca o fantoma de acelasi gen bantuie si privatizarea CEC.

Dupa ce a anuntat ca privatizarea BCR e grevata de eventualele daune in urma falimentului Bancorex, ministrul finantelor a dezvaluit ca o fantoma de acelasi gen bantuie si privatizarea CEC. E vorba de FNI, CEC fiind distribuitorul titlurilor de participare si institutia care a acordat garantie FNI "pentru toate riscurile specifice pietei".

 

AVAS a preluat toate drepturile si obligatiile CEC in cazul FNI, astfel incat eventualele despagubiri pe care statul ar trebui sa le plateasca investitorilor pagubiti conteaza acum in negocierile cu National Bank of Greece si OTP din Ungaria, singurele banci ramase in cursa pentru CEC.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/fni-lucreaza-si-pentru-cec-2511493
2511493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.