FMI a stabilit cu autoritatile romane masurile care vor fi luate in perioada urmatoare

Postat la 31 iulie 2011 21 afişări

Autoritatile romane si misiunea FMI au convenit asupra masurilor care vor fi intreprinse in perioada urmatoare, iar rezultatele evaluarii acordului de tip preventiv vor fi prezentate duminica dupa-amiaza presedintelui Traian Basescu, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

"Au fost stabilite actiunile si indicatorii care vor fi urmariti. Au mai ramas de discutat doar cateva detalii de ordin tehnic", au afirmat sursele respective.

Premierul Emil Boc s-a intalnit sambata, la Palatul Victoria, cu delegatia Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale. Seful delegatiei FMI, Jeffrey Franks, a declarat ca Romania va continua sa inregistreze in acest an crestere economica si chiar sa accelereze anul viitor ritmul de crestere, dar numai prin continuarea "satisfacatoare" a reformelor, imbunatatirea absorbtiei fondurilor UE si planuri de investitii solide.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
FMI,
Basescu,
economie,
recesiune,
criza,
masuri,
relansare
/actualitate/fmi-a-stabilit-cu-autoritatile-romane-masurile-care-vor-fi-luate-in-perioada-urmatoare-8547508
8547508
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.