Florin Iordache: PSD va mobiliza cetăţenii la referendumul de revizuire a Constituţiei privind familia

Postat la 25 aprilie 2017 37 afişări

PSD susţine iniţiativa de revizuire a Constituţiei în sensul definirii căsătoriei ca uniune între bărbat şi femeie şi va mobiliza cetăţenii pentru a veni şi a vota favorabil la referendum, a declarat, marţi, deputatul PSD Florin Iordache, la o dezbatere organizată de Coaliţia pentru familie.

Florin Iordache: PSD va mobiliza cetăţenii la referendumul de revizuire a Constituţiei privind familia

„Grupul PSD a susţinut, susţine şi va vota modificările pentru revizuirea Constituţiei. Este un prim pas, va urma apoi referendumul şi acolo noi vom mobiliza - şi la data declanşării referendumului - vom mobiliza cetăţenii să vină şi să susţină această modificare normală a Constituţiei. Grupul PSD, în totalitatea sa, va susţine această iniţiativă. Contaţi pe PSD pentru această modificare a Constituţiei”, a transmis Iordache punctul de vedere al PSD la o dezbatere organizată marţi de Coaliţia pentru Familie şi desfăşurată la Parlament.

El a mai spus că PSD a susţinut şi a considerat foarte important demersul celor peste 3 milioane de români care au semnat pentru această iniţiativă.

„Considerăm că, într-adevăr, Constituţia trebuie modificată. Au fost anumite dezbateri în Parlament, dacă trebuie discutată la Cameră sau Senat, care s-a tranşat. Deja la Cameră avem un raport care a fost înaintat plenului. Probabil că în prima săptămână, la început lunii mai, vom avea şi votul final pe aceste modificări ale Constituţiei, urmând apoi să plece la Senat”, a mai spus Iordache.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.