Florin Cîţu spune că pensiile pot creşte cu 25% în 2023

Autor: Laura Buciu Postat la 17 octombrie 2022 26 afişări

Florin Cîţu spune că pensiile pot creşte cu 25% în 2023

Fostul premier liberal Florin Cîţu spune, luni, că în PNRR existî spaţiu pentru a creşte pensiile sustenabil cu 25% în 2023.

„În PNRR există spaţiu pentru a creşte pensiile sustenabil cu 25% in 2023”, spune, luni, pe Facebook, senatorul liberal Florin Cîţu.

Potrivit fostului premier liberal, deşi tot anul PSD „a urlat” că vrea să renegocieze PNRR pentru că nu poate să crească pensiile, „astăzi PSD spune că vrea să crească pensiile DOAR cu 10%”, dar „10% < (e mai mic decât - n.r.) 25%”, spune Cîţu.

Liberatul concluzionează că PNRR a fost negociat bine, „în interesul românilor, iar PSD îi minte pe români cum respiră”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnrr,
pensie,
cîţu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.