Florin Cîţu despre Avocatul Poporului: Poate este momentul să dăm un restart

Autor: Petru Mazilu Postat la 31 martie 2021 136 afişări

Premierul Florin Cîţu s-a declarat surprins de poziţia Avocatului Poporului care a anunţat că face o anchetă deoarece deciziile privind situaţiile de urgenţă nu au fost publicate în Monitorul Oficial. Poate este momentul să dăm un restart în cadrul instituţiei, a spus Cîţu.

Florin Cîţu despre Avocatul Poporului: Poate este momentul să dăm un restart

Prim-ministrul consideră că este nevoie de o schimbare la vârful instituţiei Avocatul Poporului.

„Mă surprinde opinia Avocarului Poporului, poate este momentul să dăm un restart. Toate măsurile au fost comunicate public, mă surprinde, îi voi răspunde oficial doamnei Avocat al Poporului”, a declarat Florin Cîţu.

Avocatul Poporului, Renate Weber, susţine că deciziile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) de la începutul anului nu au fost publicate în Monitorul Oficial. Potrivit legii, asta înseamnă că actele normative nu au intrat în vigoare. De aceea, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avocatul poporului,
florin cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.