Florian Aldea a fost numit preşedinte al consiliului de administraţie la Carpatcement Holding

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 ianuarie 2013 145 afişări

În urma hotărârilor aprobate de adunarea generală a acţionarilor, de la 17 ianuarie 2013 Florian Aldea, directorul general al Carpatcement Holding S.A., a fost numit pentru un mandat de patru ani şi în funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie al societăţii. Florian Aldea preia mandatul de la Mihai Rohan, care a deţinut în ultimii şase ani această funcţie.

La sfârşitul anului trecut, Carpatcement Holding, unul dintre cei mai importanţi investitori germani din România, a primit titlul de Furnizor al Casei Regale a României.Grupul Carpatcement continuă programul de investiţii în România. Un exemplu în acest sens îl reprezintă şi investiţiile în dezvoltarea companiei de betoane. Carpat Beton, compania de betoane a grupului Carpatcement, are începând cu luna decembrie 2012 o nouă staţie de betoane operaţională, situată lângă Deva, în satul Sântandrei, jud. Hunedoara.

"Decizia de a investi în staţia de la Deva a fost luată în urma unei analize ce a evidenţiat necesitatea amplificării integrării pe verticală în această zon. Cu această nouă staţie de betoane se consolidează poziţia Carpat Beton pe piaţa de construcţii din zona de vest a României", a arătat Aldea.Deschiderea acestei staţii face parte din strategia de extindere la nivel naţional a grupului. Prin această noua achiziţie, Carpat Beton va produce şi comercializa betoane şi pe această piaţă, pe care grupul este deja prezent prin celelalte două divizii, ciment, prin fabrica de la Chişcădaga şi agregate, prin cariera de la Brănişca.

Cu un total al investiţiilor de peste 450 milioane euro, HeidelbergCement este unul dintre cei mai importanţi investitori germani din România, având prezent producţie de ciment, betoane şi agregate prin companiile Carpatcement Holding (3 fabrici de ciment), Carpat Beton (19 staţii de betoane) şi Carpat Agregate (14 cariere şi balastiere).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/florian-aldea-a-fost-numit-presedinte-al-consiliului-de-administratie-la-carpatcement-holding-10528368
10528368
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.