Flanco Retail face o economie de 15% a costurilor de distribuţie şi depozitare. Cu cât se pot ieftini produsele?

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 septembrie 2014 100 afişări

Flanco Retail a încheiat un parteneriat cu H.Essers pentru servicii de depozitare în centrul logistic al companiei din Bucureşti, acesta intrând în vigoare începând cu luna septembrie. Parteneriatul va conduce la o scădere a timpului de aprovizionare a magazinelor la maximum 24 de ore şi, în consecinţă, la o livrare rapidă a comenzilor către clienţii finali, până în casa lor.

„Am ales să lucrăm cu cei de la H.Essers pentru rapiditatea şi acurateţea identificării produselor în depozit şi precizia în respectarea termenelor de livrare. În plus, am reuşit să eficientizăm cheltuielile, printr-o reducere cu 15% a costurilor de distribuţie şi depozitare, ceea ce la final se va reflecta inclusiv în preţuri mai bune pentru clienţii noştri.” declarat Cătălin Cîrnaru – Supply Chain Manager Flanco.

Suprafaţa ocupată de Flanco Retail va fi de aproximativ 5000 m2, într-o clădire cu suprafaţă totală de peste 30000 m2 proiectată şi construită după principiile arhitecturii ecologice. Flanco va depozita peste 1,6 mil m3 de produse/ an. Clădirea este certificată după standardele HACCP în ceea ce priveşte controlul ambiental şi al condiţiilor de igienă.

Furnizorul de servicii logistice H.Essers oferă soluţii personalizate şi integrate de transport şi logistică în toată Europa.

Flanco Retail are 1000 de angajati şi o retea de 82 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 51 de orase.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/flanco-retail-face-o-economie-de-15-a-costurilor-de-distributie-si-depozitare-cu-cat-se-pot-ieftini-produsele-13241957
13241957
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.