Flanco deschide un nou magazin în ERA Shopping Park Oradea

Autor: Ioana Mihai Postat la 10 aprilie 2012 51 afişări

AREOF, dezvoltator şi operator de centre comerciale din România, anunţă deschiderea unui nou magazin Flanco în ERA Shopping Park Oradea. Inaugurarea magazinului va avea loc pe 12 aprilie şi urmează altor două locaţii Flanco deschise în reţeaua AREOF, în centrele din Sibiu şi Suceava. Investiţia în deschiderea magazinului din Oradea, cu o suprafaţă de 1000 mp, şi stocurile iniţiale se ridică la 1,8 milioane de lei.

"Magazinele Flanco sunt ancore importante ale centrelor noastre", a declarat Graham Kilbane, managing director AREOF.ERA Shopping Park, dezvoltat de AREOF, are un buget de investiţii de 80 milioane de euro. La finalizare, proiectul va ocupa o suprafaţă construită de aproximativ 85.000 mp, cu o suprafaţă închiriabilă de 62.000 mp. ERA Shopping Park Oradea este dezvoltat în trei faze operaţionale.

Prima fază operaţională a fost deschisă în anul 2009 şi cuprinde Galeria Comercială (7.500 mp) alături de magazinele Carrefour (15.000 mp) şi Bricostore (10.500 mp) având un grad de ocupare de 97%. Cea de a doua fază operaţională se referă la mallul a cărui suprafaţă totală construită de 36.500 mp dispune de o suprafaţă închiriabilă de 25.500 mp, dintre care primii 8.000 mp au fost deja livraţi. Cea de-a doua etapă a mallului va fi inaugurată curând şi va include deschideri de magazine ca Mobexpert, Elvila şi Fox.

Cea de-a treia fază operaţională a proiectului ERA Shopping Park cuprinde boxuri de mari dimensiuni, pe o suprafaţă de 5.000 de mp, ce urmează să fie deschise în anul 2012.Argo Real Estate Opportunities Fund este un fond de investiţii listat la bursa londoneză şi cel mai mare proprietar şi operator de centre comerciale din România. În portofoliul său din România se află: ERA Shopping Park Iaşi, ERA Shopping Park Oradea, Sibiu Shopping City şi Suceava Shopping City. Compania face investiţii imobiliare care au pentru Argo Capital Management Property Limited (managerul investiţiilor) potenţialul de a genera o rată de profit anuală de peste 20%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Flanco,
ERA Shopping Park Oradea,
magazin
/actualitate/flanco-deschide-un-nou-magazin-in-era-shopping-park-oradea-9504405
9504405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.