Flagrant DNA: omul de afaceri Catalin Chelu a incercat sa-l mituiasca pe chestorul Dan Fatuloiu cu 1 mil. euro

Postat la 19 noiembrie 2010 17 afişări

Directia Nationala Anticoruptie a prins in flagrant delict, vineri, mai multe persoane care incercau sa-i ofere mita secretarului de stat in MAI Dan Valentin Fatuloiu, in numele controversatului om de afaceri Catalin Chelu, pentru a rezolva favorabil dosare aflate in lucru la unitati de parchet, intre care si DIICOT, au declarat surse judiciare.

Aceleasi surse au spus ca omul de afaceri Catalin Chelu incerca de mai mult timp sa-l mituiasca pe Fatuloiu, care l-a denuntat la DNA. Patru persoane au fost prinse in flagrant, iar valoarea totala a mitei era de un milion de euro. Chelu a fost retinut pentru audieri.

Catalin Chelu este proprietarul celui mai mare portofoliu de companii listate la Bursa de la Bucuresti, cu 14 companii la care este actionar direct sau prin intermediul unor firme interpuse, fiind totodata un personaj controversat, presa acuzandu-l, intre altele, ca a devalizat Rotes SA.

Chelu este in vizorul DIICOT in trei dosare referitoare la spalare de bani, evaziune fiscala si infractiuni privind piata de capital, sustin surse judiciare.

Vezi filmul flagrantului pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/flagrant-dna-omul-de-afaceri-catalin-chelu-a-incercat-sa-l-mituiasca-pe-chestorul-dan-fatuloiu-cu-1-mil-euro-7733333
7733333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.