Fiul unui şofer pakistanez de autobuz, Sadiq Khan, este noul primar al Londrei: "Aceste alegeri nu s-au desfăşurat fără polemici. Sunt mândru să văd că s-a ales speranţa în locul fricii"

Postat la 07 mai 2016 920 afişări

Laburistul Sadiq Khan a fost ales pentru funcţia de primar al Londrei, potrivit rezultatului definitiv anunţat oficial în noaptea de vineri spre sâmbătă, el devenind primul primar musulman al unei capitale occidentale, relatează Le Figaro online.

Fiul unui şofer pakistanez de autobuz, Sadiq Khan, este noul primar al Londrei: "Aceste alegeri nu s-au desfăşurat fără polemici. Sunt mândru să văd că s-a ales speranţa în locul fricii"

Fiul unui şofer pakistanez de autobuz, Khan a obţinut 1.310.143 de voturi, în timp ce principalul său rival, conservatorul Zac Goldsmith, fiul miliardarului Jimmy Goldsmith, a obţinut 994.614 de voturi.

După o campanie în care a fost acuzat de către adversarul său că ar avea legături cu islamiştii extremişti, Khan, fost avocat pentru drepturile omului, în vârstă de 45 de ani, a promis în cadrul primului său discurs după anunţul oficial privind alegerea sa în funcţia de primar al Londrei, că este "primarul tuturor londonezilor".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fiul-unui-sofer-pakistanez-de-autobuz-sadiq-khan-este-noul-primar-al-londrei-aceste-alegeri-nu-s-au-desfasurat-fara-polemici-sunt-mandru-sa-vad-ca-s-a-ales-speranta-in-locul-fricii-15290534
15290534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.