Fiul lui Sylvester Stallone a fost găsit mort în locuinţa sa. Actorul avea 36 de ani

Postat la 14 iulie 2012 26 afişări

Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, în vârstă de 36 de ani, de asemenea actor, a fost găsit mort vineri în domiciliul său de la Hollywood, potrivit presei americane. Sage Moonblood Stallone, care a jucat rolul fiului lui Rocky Balboa în filmul "Rocky V", din anii '90, era "senin şi lucra la ma multe proiecte", a declarat avocatul său George Braunstein, pentru publicaţia New York Post, adăugând că Sage nu avea un caracter depresiv.

El a calificat acest deces ca fiind o "tragedie", potrivit postului de televiziune NBC4. "Am primit o veste teribilă prin telefon, în urmă cu câteva ore, atunci când gardianul imobilului a deschis uşa şi l-a descoperit", a declarat acesta pentru NBC4. Sylvester Stallone, aflat în prezent într-un turneu de promovare a ultimului său film, "The Expendables 2", a fost "puternic afectat" de această veste, potrivit site specializat în viaţa celebrităţilor TMZ.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fiul-lui-sylvester-stallone-a-fost-gasit-mort-in-locuinta-sa-actorul-avea-36-de-ani-9861697
9861697
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.